Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Feb-2014 05:58 Email | Share | Bookmark
Hari Lahir Haziq ke 7 Tahun...

 
 
 
Assalamualaikum...

Entry kali ni takde cerita apa sangat pun. Sekadar gambar abang Haziq potong kek dengan adik Alin masa hari lahirnya ke 7 tahun pada 29hb Januari 2013 yang lalu. Ye.. tahun lepas yer.. hehe.. Tahun ni punya.. tunggu lain tahun baru masuk entrynya.. kekekekeee.. itupun kalau tuan tanah panjang umur... kalau dah meninggal dulu.... harap maaf lah ye.. huhu... Betullah kan.. kita tak tahu bila kita akan 'pergi'.. belum tentu tahun depan kita masih ada... bila2 masa je kita boleh pergi bertemu denganNYA... sekadar berjanji tak semestinya janji itu boleh ditepati.. semuanya Allah juga yang menentukan.. jika dipanjangkan umur.. insyaAllah.. bolehlah update cerita dimasa akan datang..




Cerita pasal abang Haziq potong kek ni... kesian sebab kakaknya takde. Kakak kat asrama... apa boleh buat.. kakak bukan boleh balik tiap2 minggu. Adik Alin pula masa ni sihat walafiat.. tapi 2 hari lepas teman abangnya potong kek adik kena demam teruk sampai seminggu. Terpaksa dibawa ke hospital & cek darah. Doktor kata hanya viral infection. Lega sebab bukan denggi... risau sangat2.. Adik ni kalau tak sakit.. tak sakit.. tapi bila sakit lamaaaaaa.... berhari2 nak boleh sembuh.. Masa teman abang potong kek ni adik ceria je...




Wajib bergilir2 tiup lilin tu... kalau tak karang ada yang tak puas hati.. hehe.. biasalah.. adik Alin memang suka tumpang tiup lilin kek hari jadi orang.. hahaha... belasah jelah dik.. janji bahagia..



Ok.. itu je gambar2nya... kek tu MaDiHaA buat Kek Coklat Moist & dihias dengan coklat ganache & juga gambar edible image Boboi Boy... Abang Haziq suka sangat dpt kek yang ibu buat ni walaupun keknya tak sempurna.. First time ibu buat kek gunakan edible image untuk anak2. Testing ni pun sebab ada order kek gunakan edible image. Sebab tu ibu kena test skill dulu..

Oklah.. setakat ni dulu untuk entry hari ni... mudah2an diberikan kelapangan untuk update cerita seterusnya. Dah naik risau banyak sgt gambar2 dlm folder.. Terima kasih di atas kunjungan anda semua walaupun Fotopages sekarang dah tak boleh tinggalkan komen.


Macam biasa.. sudi2kanlah ke Dapur MaDiHaA sekiranya ingin mencari resepi2 terkini ye.. MaDiHaA juga ada mengambil tempahan secara sambilan.. kalau berminat bolehlah jenguk2 kat blog sana ye..



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..

Okay hingga jumpa lagi..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net