Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Jun-2014 03:42 Email | Share | Bookmark
Makan-makan... orang belanja... Alhamdulillah..

 
 
 
 
Assalamualaikum...

Kali ni betul2 lama lupakan FP. Susah bila dah ada banyak cabang ni. Bila banyak sangat penumpuan... yang lama2 semakin dilupakan... hihihi.... Cabang apa ye? Hmm... biarlah rahsia...

Hari ni ada sikit lapang.. jadi rajinkan diri edit2 gambar & update di FP ni. Masih dengan cerita2 basi... giliran tetap giliran walaupun dah setahun berlalu.. Q tetap Q okeh... hehehe...

Gambar2 orang belanja kita makan. Gambar pertama tu.. adik ipar belanja makan awal tahun lepas sebagai tanda terima kasih kat kita tolong buatkan hantaran kawin dia dulu.. heheheee... Dia nak upah kita.. tapi kita tak sanggup nak ambik duit. Jadi dia kata kalau gitu.. nanti dia belanja makan.. bila belanja makan.. ramai yang dapat merasa kan... lebih afdol... hihihi... Makan kat bandar Raub kat satu kedai yang tak ingat apa namanya.. tapi masakannya boleh tahan sedap. Macam2 ada kat situ.. seafood ada.. western food pun ada... pilih saja mana yang suka... Terima kasih Jol belanja kami semua ye... semoga dimurahkan rezeki selalu...





Mertua ku nampak macam sombong je kan.. mak memang jarang senyum bila bergambar. Semua gambar mak serius je. Tapi bila kenal sebenarnya dia sangatlah baik hati... sayang mak ketat2...


Gambar kat bawah ni pula... masa en. suami belanja makan kat Muara Port Klang masa besday kita. Dalam2 serik nak ke Muara tu.. lama2 sekali rasa teringin juga nak pegi lagi. Lantaklah... nak pegi ke tempat lain jauh sangat jaraknya... hehe... Makan kali ni barulah dapat merasa pepahat... memang tak pernah rasa sebelum ni... selalu dok tengok je kengkawan dok tayang pepahat.. kali ni alhamdulillah.. dapat merasa. Sedap juga. Selain pepahat.. biasalah ada ikan, sotong & ketam. TQ abang belanja kami... masa ni pegi satu family je...

Big boss serius betul dalam gambar... anak mak katakan... hehehe...



Yang ni plak.. biasa2 je... makan2 pizza domino... time rajin ambik gambar adalah gambar.. time malas nan hado... hehe... Bila malas nak masak & teringin makan pizza kat rumah.. order je kat domino... setengah jam sampai... hehe...



Ok itu je gambar2 kali ni... takde citer menarik.. harap2 adalah kerajinan lagi lepas ni.. kesian kat gambar2 tu lama bertapa dlm folder...

Macam biasa.. sudi2kanlah ke Dapur MaDiHaA sekiranya ingin mencari resepi2 terkini ye.. MaDiHaA juga ada mengambil tempahan secara sambilan.. kalau berminat bolehlah jenguk2 kat blog sana ye..



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..

Salam sayang buat semua pengunjung ye... moga jumpa lagi...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net