Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2014 07:46 Email | Share | Bookmark
Birthday Alin 4 Tahun (2013)

 
 
 
 
 
Assalamualaikum & salam sejahtera...

Macam tak percaya pulak ye sebab update FP hari2... kekeeke.... Tiba2 rasa rajin pulak edit2 gambar ni.. Sementara en. mahMOOD baik ni.. cepat2 kita update. Baru je masuk entry bulan Mac 2013... uiii... sekarang dah masuk bulan Jun 2014... bila nak abis niiiiii....?? Padan muka.. siapa suruh peram gambar lama2... hihi...

Oklah.. entry kali ni gambar2 birthday si tembam ibu adik Alin masa sambut birthday ke 4 tahun. Kali ni takde buat makan2 pun.. takde bajet jadi ibu hanya buat kek je sebiji lepas tu ayah belanja adik Alin & kami semua makan kat luar je. Masa potong kek tu kebetulan kakak Dini ada balik dari asrama.. dapatlah kakak merasa kek besday adik. Ibu buat kek carrot frosting dengan cream cheese. Masa makan2 tu pulak (hari besday adik) kakak belum balik lagi. Masa potong kek tu buat lewat sikit tunggu hari cuti... tu yg kakak ada tu.

Inilah kek besday adik Alin ke 4 tahun yang jatuh pada 5/3/2013... Kalau kek abang Haziq dulu ibu buat kek gambar Boboi Boy... Kek adik Alin gambar Dora... kartun yang adik Alin suka sangat..




Tengokla besday girl.. macam2 mimik muda di buat... yang pasti adik happy dapat potong kek sama2 dengan abang & kakak. Happy birthday adik Alin.. moga adik jadi anak yang bijak & solehah. Dengar cakap ayah & ibu ye.... mudah2an berjaya dunia & akhirat... amin..




Gambar kenangan dengan kakak & abang...




Ini pula gambar masa ayah belanja adik makan sempena besday... wajiblah pegi restoren Murni... kat sana macam2 ada.. lagipun dekat dari rumah..




Pilihan besday girl... nak makan nasi lemak lauk ayam.. tapi tak abis pun.. huhu.. Ayah makan nasi goreng meatball, ibu mestilah tomyam.. bihun tomyam & abang Haziq pilih spagetti meatball... terima kasih ayah belanja kami semua... jemput tengok semua ye.. nak ajak pun dah lama jadi baja...





Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..

Salam sayang buat semua pengunjung ye... moga jumpa lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net