Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Jun-2014 01:55 Email | Share | Bookmark
Makan2 Sate Baong, Kajang ~ orang belanja jugak.. hihi..

 
 
 
Assalamualaikum & salam Jumaat semua...

Minggu ni memang betul2 rajin... ni kiranya back up yang tak update beberapa bulan lepas. Kira okey la tu kan... Sementara ada masa & keizinan kita up lagi satu entry hari ni..

Kisah kawan hubby belanja kami makan satay kat Kajang hujung Mac tahun lepas. Kawan sekolah yang lama tak jumpa... alhamdulillah sejak ada FB ni yang jauh jadi dekat.. yang terpisah bertemu semula... syukur alhamdulillah..

Selalu ke Kajang makan satay kat medan satay tu je... itupun biasa pegi belah malam. Kali ni pegi awal sikit.. ajak adik ipar sekali sebab dia memang dok kat Kajang tu. Adik ipar ler yang rekemen makan kat Sate Baong tu... mula2 dengar nama tu macam pelik juga.. jual sate ikan baong ke . rupanya satay biasa juga... cuma namanya Sate Baong.. hehe..

Tempat bakar sate nunnnnn.. jauh kat depan jalan tu.. hehe.. sebelum sate sampai.. minum2 la dulu sambil sembang2..



Sate fav anak mestilah sate ayam.. tapi order juga sikit daging.. pastu sate rusa, arnab & itik order serba sikit. Kitorang geng pompuan & anak2 tak makan... suami & kawannya je yg makan.. hihi...



Kelihatan nun di sana kawan en. suami sedang membayar... terima kasih Embong belanja kami.. moga murah rezeki selalu hendaknya... lenkali leh la belanja lagi.. hihihiiii...



Macam biasa.. sudi2kanlah ke Dapur MaDiHaA sekiranya ingin mencari resepi2 terkini ye..



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..

Okay hingga jumpa lagi..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net