Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Sep-2014 05:46 Email | Share | Bookmark
Suasana PRU 13 Di 3 tempat berbeza...

 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum & salam sejahtera...

Ada sikit kelapangan baru2 ni.. maka dapatlah pilih2 & edit gambar suasana PRU13 tahun 2013 yang lepas... tu dia... setahun lebih dah gambar2 ni semua.. nasib baik bukan makanan.. kalau tak.. dah lama berkulat.. hihi...

Saja je ambik gambar suasana semasa musim mengundi tahun lepas. Gambar2 kat bawah ni adalah gambar2 di 3 lokasi berbeza... saja suka2 ambil gambar buat kenangan...takmau komen pasal parti2 yang bertanding pon... hehehe...


PJ, SELANGOR



FELDA KERATONG, PAHANG















SEGAMAT, JOHOR (Masa ni on the way nak melawat ma kat Hospital Segamat masa ma kena operate appendiks tu)



Ok... cukup untuk hari ni ye... ada masa update lagi... Terima kasih.

Sudi2kanlah ke Dapur MaDiHaA sekiranya ingin mencari resepi ye..



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..

Okay hingga jumpa lagi..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net