Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Jul-2007 02:58 Email | Share | Bookmark
Mandi Sungai..

seberang sungai tu.. ada kebun getah
sungai dekat rumah mak
adik2 & anak2 mandi sungai
Haziq & Abby..
Haziq main air
Masih lagi dengan entry mandi manda... tapi kali ni gambor tak clear laa.. amik guna hp jer coz malas nak bwk kamera..

Rumah mertua MaDiHa memang dekat dengan sungai.. sebab lokasi umah mertua ni di hilir dari Lata Lembek tu.. kiranya sungai ni air dari Lata tulah... Lata tu belah hulunya... memang tiap kali balik kg Dini mesti ajak mandi sungai punya. Tak jemu2... tengahari sungai.. petang pun nak ke sungaii... pagi jer tak ke sungai pasal tak tahan bebbb air sungai sejuk gilaa... even pagi2 kalau mandi guna air paip pun leh mengigil.. cuaca kat sini memang sejuk... kalau malam jangan ceritalahh.. mesti guna selimut tebal
Sajer jelahh.. tunjuk gambor anak2 & adik2 mandi sungai.. tengok tuu.. Dini tak pakai baju.. kusss semangat



Haziq kalau dah berendam... takmo balik..


Abby melayan Haziq... hubby berenang kat belakang...


Quote:
Hanny: Kaklong tau Naknie rindu kat Haziq... tu yang dok masuk gambor dia jer.. leh gak Naknie jenguk2 kat sini time rindu2 tu..

Sabrina: Kak MaDiHa dok kat Bandar Sunway, PJ.. gambar2 ni masa kami balik kg hubby akak kat Raub Pahang last weekend .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net