Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Sep-2007 01:02 Email | Share | Bookmark
Dini, Haziq & Rambutan.........

rambutan masih atas pokok
siap dipetik..
rambutan gading
rambutan gula batu
rambutan & salak
Dini & rambutan
ralit buat apa tuu...
mkn rambutan lerr.. apa lagi..
tengah belek2 rambutan
gigit dekk...
gigit kuat2 rambutan tu dekk...
dah dapat belum isinyaaa??
buat muncung dulu..
 
Gambar2 ni.. diambil semasa bercuti di kampung sempena merdeka yang lalu.. sebelum pulang ke PJ.. hubby sempat jugak petik buah rambutan dan juga buah salak untuk dibawa balik ke PJ. Alhamdulillah.. buah2 tersebut telah pun dibahagi2 dan disedekahkan pada jiran2 tetangga, kawan2 & juga tak lupa first sekali mestilah bagi pada Sujah & famili...





Gambar Dini & Haziq ni.. khas buat pengubat rindu utk auntie Farhani & auntie Syikin yang jauh dirantauan...

Dini muka boring disuruh posing pegang rambutan


Haziq sedaya upaya menggigit rambutan...dia memang suka makan buah-buahan..


Gambar ni plak.. bonus utk auntie Farhani & auntie Syikin... gambar Haziq buat muncung.. bukan senang nak snap gambar muncung tuuuuu


Quote:
Kamalina: Alamakkk.. takleh mkn byk2.. kita tengah diet.. sama2lah kita berpuasa yer.... InsyaAllah.. mudah2an diberkati yg Esa..

Nur: Yang lucu tu.. yg mulut muncong tu kan…? dia memang suka buat camtu.. tp dia buat sekejap2 jer.. tu kira nasib ler tu dpt ‘shot’ dia buat muka mulut camtu.. Sama2lah kita menunaikan ibadah puasa yer Nur..

Idderess: betul tu… org tua2 selalu tak bagi anak2 mkn rambutan byk takut batuk.. pic last tu.. accidentally dpt tangkap dia wat camtu..

MamaFaMi: Mama… rambutan tu kitorang makan masa cuti merdeka hari tu kat kg mak.. heheh.. skrg ni dah habis dahhh… mekasih mama.. selamat berpuasa untuk mama sekeluarga juga… masak best2 tau.. leh kitorang cilok resepi..

Mamasya: Memang musim buah la skrg ni.. lepas satu2 tak putus2 buah2an tempatan…betul tu Mamasya.. memang kena tengok budak2 mkn rambutan takut terkecik bijiknya.. selamat berpuasa buat Mamasya juga..

Babybatriesyia: Takperlahh Nina.. kita tau Nina bz dengan tempahan… tp kita memang menjadi pengunjung setia FP Nina.. hehehe… TQ untuk ucapan tu.. selamat berpuasa buat Nina sekeluarga juga.. resepi kita sempoi2 jer.. segan kat Nina..

Hanny: hehehee… dengar kabor nak blk PJ this weekend ehh? Jomlah berbuka kat rumah kaklong.. tulaahh gambor muncung tu kira nasib baik ler dpt ‘shoot’… Spike tu.. abanglong ler punya kerja.. sajer jer dia sikat camtu kasi rock sket..

Auntie fliffy: Salam Fliffy.. selamat berpuasa utk Fliffy juga.. terima kasih… memang betul tu.. bila ada baby baru.. seronok memilih baju2 comel utk dipakai raya nanti kan… lebih2 baju2 baby girl…cute2 semua..

Masriyah: alamakkk.. sorry ler Yah.. bukan niat nak suruh terliur.. hehehee…

Ain: Rambutan memang best.. tp takleh mkn byk sangat.. boleh batuk dibuatnya.. hensem ker Haziq? mcm sapa eikkk ?

Sabrina: Betul tu Sab… mkn rambutan byk2 silap hari bulan.. serak suara jadinya.. rambut Haziq tu.. ayah dia lah tu punya kerja.. sengaja dia sikatkan mcm tu.. kasi rockkk!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net