Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Nov-2007 06:24 Email | Share | Bookmark
Selamat Bertunang Bie & Nasa

songket dari pihak perempuan
kain utk baju melayu
kain pelekat
sirih junjung
buah2an
kuih akok
belakang tu kek.. tak amik gambor pasal dok dlm kotak..
 
inilah Bie.. berdebar2 tunggu bakal mertua sarung cincin.. hehe.
Bie & bakal ibu mertua..
 
Bie & Nasa.. selamat bertunang..
 
dari pihak lelaki.. persalinan kain lace utk baju kurung
telekong
sirih junjung
bekas cincin (cincinnya dah disarung ke jari)
buah2an
Masa balik Trengganu last weekend sempena perkahwinan Wan & Ida.. Kakaknya Bie mengambil kesempatan utk mengadakan majlis pertunangan beliau sebelah malamnya bersama jejaka pilihan hatinya iaitu Nasa. Saudara mara memang dah ada berkumpul kat kg... jadi bagus jugak tu.. tak payah nak kena balik kg banyak kali...

Majlis meminang aka pertunangan berjalan lancar.. alhamdulillah.. Hantaran dari pihak lelaki sebanyak 5 dulang berbalas 7 dulang dari pihak perempuan.. Pada Bie & Nasa.. Kaklong ucapkan selamat bertunang.. semoga kekal hingga ke jinjang pelamin hendaknya.. Aminn...

Bie manis sekali dengan persalinan warna biru..


Bie & bakal ibu mertua..


Bie & Nasa selepas majlis selesai


Yang menarik perhatian ku... sirih junjung & kuih akok.. cantik gubahan sirih tuu... leh tiruuu nii.. heheh...



JOM KITA SEMBANG
Quote:
1. Nur: Terima kasih utk ucapan buat pengantin baru & kakaknya yg melansungkan pertunangan.. harap2 gitu ler.. moga kekal bahagia sokmo..
2. Roylazim: Thanks Kak Roy.. (jwp bagi pihak Bie & Nasa )
3. Kamalina: oh yer ker dah ok yer.. kuih akok tu mana boleh tak pernah tengok.. kite kang org T’ganu… menarik perhatian tu sebab akok tu is my favourites..
4. Mamasya: Cantikkan? Ehemmmm… jangan tak caya.. dah ada orang tempah nak design tu bulan Disember nanti..
5. Elin: terima kasih Elin.. thanks jugak sudi singgah FP akak..
6. Lee Lin: Dah dekat2 nak cuti sekolah ni memang musim org bertunang dah kawin.. thanks untuk ucapan tu Lee Lin..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net