Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Apr-2008 02:59 Email | Share | Bookmark
Beautiful LO from Fliffy... & Tag from Kak Jie Jie

 


Hari ni rasa sungguh teruja & happy sesangat sebab bila buka FP tadi.. rupa2nya dpt surprise dari Fliffy.. ingatkan apa.. rupa2nya tanpa ku duga... Fliffy dah buatkan LO yg cute ni untuk MaDiHa...

Terima kasih banyak2 Fliffy sebab sudi buatkan LO yang cun ni utk ku.... (nak harap aku sendiri membuatnya entah bila... hehehe...)

Cantikkan?



Oh ya Fliffy... LO yg size kecik tu nanti MaDiHa masukkan utk gambar TAG atas tu yer..
Thanks again dear... hanya tuhan sj yg dpt membalas budi baik mu itu..









Sekali lagi kegembiraan ku berpanjangan hari ni kerana dah petang2 ni dapat pula bunga kantan yg comel ni..... sayang pula nak dimasak.. anyway.. TQ very much Kak Jie Jie kerana sudi berkongsi tag yg comel ni...

What should I do ?? Hmmm.. tak reti jugak main tag ni.. ku copy & paste ajelah kat sini...

Quote:
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is
S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is
shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditanam atau buat nasi kerabu ke..asam pedas ke....laksa ke...ok peeee....

Mereka yang kukira pasti suka akan bunga kantan kuncup dalam masakan dan pastinya juga suka akan keindahannya bila bunga kantan dah berkembang adalah...
1. Kak Liza
2. Hellikonia
3. liza nohaza
4. Kak Jie Jie
5. Kak Rusnah
6. Lee Lin
7. Kak Leen
8. Kak Tun
9. Kak Roy
10. Auntie Umi-Kal
..ini dari Rinchan terima kasih sebab pilih akak. Insya Allah persahabatan akan kekal buat selamanya bukan saja di alam cyber tapi di alam nyata.

Sekarang giliran akak pulak nak bagi bunga kantan ni, walaupun hang pa ada tanam ke ade pokok ke akak tak kira. Yang penting ikatan persaudaraan kita kekal dan jalinan kasih sayang antara kita tetap utuh umpama batang bunga kantan tu. Akak ingin bagi bunga kantan kepada............

1. mamasya
2. madiha
3. gee
4. Ida natrah
5. hajar
6. zai kulim
7. edoras
8. pemancing ikan
9. masriyah
10. ida isk




Now is my turn to share this Bunga Kantan with my friends.. yg tak terpilih tu jgn kecil hati okey...

1. Tie ~ Ibu Wawanis
2. Fliffy
3. Kamalina
4. Kak Leen
5. Lieya - Latif
6. Nhalilah
7. Big Mama Bukhari
8. Nur (Nurfikas)
9. Hajar
10. Mama Sofwat


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net