Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Jul-2008 05:15 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday Ma!!

 
Dalam minggu ni agak sibuk sikit.. gitu juga semalam.. tak sempat nak update special entry untuk Ma tersayang sempena ulangtahun kelahiran Ma yang ke 57 tahun pada 2hb Julai 2008 (semalam)... Lewat sehari.. tapi takpelah kan.. Lagipun semalam.. aku dah called Ma untuk mengucapkan happy besday utk dia yg kini berada di Keratong, Pahang... bukan main seronok lagi dia berborak sakan.... katanya.. dia tak kisah takde hadiah dari anak2.. asalkan anak2 sentiasa ingat & sayang pada dia itupun sudah mencukupi.... Adik bongsu Dee adalah belikan sebiji kek kecil utk dia... utk small celebration... nak beli kek besar takut tak habis... anak cucu yg kaki makan semua takde yg balik maklumlah hari kerja.... Yg lain2 kat sana semua diet kot & ma pun tak berani nak mkn manis2 sgt...

Baru sebentar tadi.. sempatlah aku godek2 gambar2 lama yg ada dlm pc ni.. inilah dia special entry aku untuk Ma tersayang... nak buat scrap & LO yang cantik2 aku memang tak pandai..... ini ajelah yang mampu aku buat.. ini pun sepupu aku Naknie yg ajorkan aritu guna paint... kekeke...

Oleh kerana Ma terlalu minat dengan bunga2an.... maka aku taburi dengan bunga2 di sekeliling gambar dia....

Kepada ma tersayang.. Kaklong ucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke 57 tahun.. doa dari Kaklong sekeluarga semoga ma dilindungi Allah sentiasa dalam apa juga yang sedang Ma lakukan.... semoga panjang umur & dimurahkan rezeki (alhamdulillah... sentiasa murah rezeki ma) & dikurniakan kesihatan yg baik agar dapat melakukan ibadat dengan lebih sempurna.... Amin....



Quote:
JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA KAWAN2 YANG MENINGGALKAN KOMEN DAN MEMBERIKAN UCAPAN SERTA DOA UNTUK MA KU INI.. SEMOGA KALIAN JUGA BEROLEH KEBAHAGIAAN DUNIA & AKHIRAT... AMINNNN....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net