Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-May-2009 07:37 Email | Share | Bookmark
Alhamdulillah..

umur 2 hari
umur 7 hari
umur 9 hari
Assalamualaikumm... apa khabar semua?? Harap semua kawan2 & pengunjung2 FP ku sihat2 belaka dehh!

Alhamdulillah.. dapat kita bertemu lagi.. Kali ni.. memang betul2 MaDiHa yang update FP ni kali ni.. bukan lagi org perantara Terima kasih pada Naknie yang tolong kaklong updatekan FP untuk entry yg lepas yer.. Terima kasih pada kawan2 yang meninggalkan komen serta ucapan tahniah.. Daku mohon maaf kerna belum berkesempatan utk membuat kunjungan balas kerna baru saja memulakan kerja (semalam 4hb) setelah bercuti selama 2 bulan. Jika berkesempatan insyaAllah.. pasti sampai nanti..

Syukur pada Allah S.W.T kerana segalanya telah selamat.. terima kasih pd kawan2 yg mendoakan untuk MaDiHa.. seperti yg telah disampaikan oleh Naknie dlm entry yg lalu.. aku telah selamat melahirkan seorang puteri lebih kurang jam 10.45 pm pada 5hb Mac 2009 secara c-zer (walaupun pada mulanya telah diinduce pada 4hb Mac). Tapi nampaknya baby ni taknak keluar secara normal agaknya.. jadi doktor sarankan agar aku dibedah kerana dah tak boleh tunggu lagi takut baby lemas. So pada malam hari ke dua ku di induce tu juga aku dibawa ke dewan bedah. Fuhh.. kecut perut ku dengor bedah.. Kalau nak diceritakan secara detail.. panjang bebenor.. jadi make it short.. segalanya telah selamat dan puteri tersebut telah dilahirkan dengan berat 3.43kg dan telah kami namakan Wan Adlina Nayli binti Mohd Rozi (ayahnya takde Wan sebab atuknya terlupa letak)

Atas permintaan kawan2.. ku masukkan beberapa keping gambar baby (kami panggil dia Alin..) sebenarnya tak banyak ambil gambar Alin guna kamera sebab masa dlm pantang tu.. rasa malas je nak pegang kamera tapi yg banyak gambar2nya ambil guna HP jer.. So layan jerlah mana yg ada ni yer.. ada beberapa lagi gambarnya.. akan kumasukkan kemudian..

Wan Adlina Nayli (Alin) berumur 2 hari


Alin berumur 7 hari dengan abang Haziq.. masa ni kakak Dini pegi sekolahh..pasal tu takde..


Alin umur 9 hari..


Itu sajalah utk kali ni.. insyaAllah.. bila kelapangan aku akan masukkan gambar lain pula termasuk gambar2 eksperimen2 ku yg sempoi.. hehehe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net