Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-May-2009 05:39 Email | Share | Bookmark
Special Entry For A Special Day!!

Salam semua...

Ingatkan hari ni nak relax dari update FP Yelahh.. hari2 update kang orang kata aku tak wat keje lak kat opis ni.. asyik dok ngadap FP jekk dah la baru masuk keje.. Tapikan.. tadi baru aku perasan rupa2nya hari ni ada yg sambut ulangtahun Jadi aku gagahkan jugalah utk masukkan entry untuk hari special ni..

Nak tau sapa yg sambut ulangtahun tu? hehehe.. kasi saspen sikit.. Sebenarnya hari ni ialah besday FP aku yang ke DUA TAHUN!! Yeaayyyyyy... HEPI 2ND BESDAY TO MY FP!! Diam tak diam rupanya dah dua tahun umur FP aku ni yer... tak sangka sungguh.. !!

FP ni sungguh istimewa bagi aku.. terlalu byk kenangan2 manis yg terpatri di dalamnya.. walaupun pada mulanya tujuan aku buka FP ni hanya utk suka2.. just for xtvt masak2 aku & juga sikit2 xtvt anak2 serta keluarga aku.. tapi rupa2nya bila dah lama2 berFP tak sangka aku dapat ramai kawan . Walaupun ramai antaranya adalah kawan sekadar di alam siber.. tapi tak kurang juga ada yang aku dah bersua muka & beramah mesra. U know who u are... Kalau ikutkan hati... memang nak kenal dengan semua orang.. jumpa sana jumpa sini.. tapi apakan daya.. aku tak mampu & tak dapat mengaktifkan diri kesana sini kerana sibuk menguruskan komitmen pada keluarga..

Sempena besday FP aku hari ni.. aku tujukan SPECIAL ENTRY ini buat kawan3 FP yang telah bersusah payah mengirimkan aku something baru2 ni Jika tidak kerana FP... tentu saja ini semua takkan berlaku.. MaDiHa & family ucapkan jutaan terima kasih buat Kak Shapurah, Tie Wawanis & juga Tie Big Mamma Bukhari kerana bersusah payah mengirimkan hadiah untuk baby Alin Keikhlasan kalian.. tuhan jugalah yang dapat membalasnyaa

Jom lihat apa yang baby Alin dapat


Quote:
Hadiah pemberian dari Kak Sha, Kelantan.. sungguh istimewa sekali kerana baju2, skirt & juga kasut yg comel tu.. semuanya hasil kerjatangan beliau.. Thankss kak!!


Quote:
Terima kasih juga buat Tie Wawanis, Trengganu yang sudi mengirimkan baju yg comel ini. Walaupun Tie tengah tak larat sekarang ni...(berbadan dua) tapi rajin juga gi cari baju baby buat Alin.. mekasih yer Tie!!


Quote:
Dan yang terakhir.. special dari Tie Big Mamma Bukhari, Pahang... yang mengirimkan 4 pasang baju buat baby Alin.. Terima kasih kerana ingat kat baby akak ye Tie !!(ni pun Tie juga.. ) Banyaknya bagi baju utk Alin.. naik segan lak akak


TERIMA KASIH buat u all semua ya!! Semoga tuhan murahkan rezeki kalian semua. MaDiHa cuba sedaya upaya mengedit gambar2 yg sempat dirakamkan buat kenang2an. Walaupun tak pandai nak buat scrap, LO or edit2 ni.. tp gagahkan lah juga khas buat tatapan kalian


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net