Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Jun-2009 02:14 Email | Share | Bookmark
BBQ Gathering Sponsored by Syikin & Naknie :-D

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam...

Hari ni takmo citer panjang sebab aku nak masuk gambor yg sangat3 banyak..
Sebelum tu just nak cakap.. BBQ gathering kali ni telah di'sponsored' oleh kedua2 cousin ku yg sangat cumel ittew iaitu Syikin & Naknie TERIMA KASIH DAUN KELADI buat Syikin & Naknie yer Memula aku rancang nak ajak share2 buat BBQ ni.. tetapi terpaksa dilupakan kerana nak memenuhi hajat kedua2 sepupu ku ittew yg berhajat utk belanja kami semua sempena GAJI PERTAMA mereka.. ish ish ishhh ni yg buat kaklong malu nii.... korang baru je keje part time/temporary sementara tunggu sambung degree (Syikin) & juga sementara menunggu buka sem baru (utk Naknie) dah nak berhabis duit semata2 nak belanja kami... ni kalau dah dapat kerja yg best2 nanti.. mau dpt belanja makan kat hotel lak nanti nii (gurau jer ehh Kin.. Naknie.. ) Okey.. disebabkan main dish disediakan oleh Syikin, Naknie & juga tuan rumah.. so aku & cousin2 yg lain hanya bawa dessert for that event
So.. layannn...

Tarikh Peristiwa : 20hb Jun 2009 (malam)












Dipaparkan khas untuk Imah Fathiah tu cousin Syikin & Naknie sebelah papanya. MaDiHa, Ida & Bie cousin sebelah mama dorang..


Kebetulan cousin hubby call mintak tolong hubby jemput dia kat Pudu Raya sebab dia ketinggalan bas utk balik ke kampong (Raub) malam tu.. Dia dari Johor.. so rezeki dia & kawannya juga sebab ada BBQ mlm tu.. ini pun 1st time cousin hubby sampai kat PJ ni..






Tak habis2 lagi ikan & ayam2 yg diperap serta makanan2 lain.. so sambung lagi bakar2 siangnya plak Masing2 dah letih dah masa ni.. sebab malam sebelumnya tu tidur lambat tapi disebabkan Sujah suruh datang perabihkan juga ikan2 & ayam2 yg banyak lagi tu.. maka kami datang lah juga... Ida & anak2 memang dah tidor sana..

Tarikh : 21hb Jun 2009 (siang)


Sekian dulu utk hari ni.. minta maaf sekiranya ada keluar gambar pangkah (x) ye.. sebab byk sgt gambar2 kali ni


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net