Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Sep-2009 07:41 Email | Share | Bookmark
Berbuka @ KRR sempena 10th Wedding Anniversary

 
 
 
 
Salam...

Hari ni takde resepi... just nak masukkan gambar2 masa kami gi berbuka kat KRR di Amcorp Mall pd 11 September 2009 sempena malam wedding anniversary kami yang ke 10 tahun.. Kami pegi pun dah lepas masuk waktu berbuka.. so berbuka dlm kereta dulu ngan air yg hubby beli.. Biasalah.. balik keje sampai rumah pun dah pukul 6 lebih.. dah tu nak mandi dulu, siapkan anak2 bagai.. sampai KRR org tengah rancak menjamu selera.. nasib baik ada 1 meja kosong.. kalau tak terpaksalah kitorang tunggu org lain balik dulu..

Hubby bagi peluang kat aku utk pilih nak berbuka kat mana... aku pun suggest pegi KRR ajelahh.. dah lama benor rasanya tak mkn western kat luar.. TQ abang sebab belanja kami semua mlm tuu... Puasa tahun ni.. ini ler 1st time cuti masak & berbuka kat luar.. tapi utk sahur tetap masak mcm biasa.. hehehehee...

Masa baru sampai... dah gelap pun.. kitorang berbuka dlm perjalanan dulu.. almaklum lambat bersiap2 dan menempuh jalan yg jem lagi... faham2 ajelahh.. Yang kelakar sebelum keluar rumah tu kitorang ckp kat anak2 nak pegi berbuka rumah pakcik Kenny... si Dini ingat betul2 ler nak gi buka rumah kawan ibu.. sekali sampai Amcorp Mall dia ckp kat mana rumah kawan ibu tuu..


Layan jelah gambar2 yg ada ni.. tak banyak pun.. segan kat org nak amik gambar byk..






Balik dari makan2.. nak ronda dlm Amcorp Mall pun org dah nak kemas2.. anak2 ajak gi jenjalan pulak.. alahaiii.. tak terawih ler jawabnya ayah mlm tuu.. takperlah sekali sekala.. bukannya senang nak bwk anak2 gi jenjalan mcm tu tambah2 pulak mlm2 mcm tu.. sian gak kat anak2.. bwk ler anak2 gi ambik angin kat Taman Jaya kejap... kejap aje pun.. malu kat org dok lepak situ.. org lain gi terawih.. pastu hubby ajak pulak gi stadium Shah Alam sebab aku nak cari tudung.. ronda2 situ.. tak jumpa pun tudung yg berkenan dihati.. lagipun tak sukalah cari tudung malam2 ni.. warna tak boleh nak tengok betul2.. takut kaler lari..... balik ajelah.. anak2 je dpt bunga api... Esok sambung lak gi cari kasut kat IOI Puchong..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net