Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Oct-2009 04:26 Email | Share | Bookmark
Beraya ke Klang ~ Rumah Angah (my 2nd younger sister)

 
 
 
 
Salam....

Tak abis lagi cerita beraya walaupun Syawal dah abis..... layan jelah gambor yg ada ni... nampaknya lately ni aku dah jarang2 bereksperimen..... si kecik ku itu dah mula minta perhatian yg lebih.. so takde chan ibu dia nak bereksperimen kat dapur sambil berangan2 mcm selalu... Di sebabkan itu... kita masukkan jelah gambor2 yg sempat di ambil... idak nanti.. sunyi sepi pulak FP aku nii

Kejadian ni ialah pd hari Ahad 11hb October yg lepas..sebab minggu tu hubby cuti.. ambil kesempatan ler pegi beraya.. Sebelum keluar rumah... belajor2 berposing... kekeke.. tak pernah2 aku buat sebelum ni... tp alhamdulillah mendapat kerjasama yg baik dari anak2 dan mr. hubby... siap dia pun sama bersemangat nak posing ngan anak dara dia yg kecik tu.... Ni bukan apa ni... balas dendam sebab hari raya tempohari tak sempat nak berposing


Sesampai rumah angah.. langkah kanan.. angah siap masak nasi.. so makan ler nasi dulu.. actually kami dah berjanji nak pegi ke Meru sama2 ngan angah.. aku memang tak masak hari tu.. lepas2 sarapan terus bersiap2 gi Klang.. (ni yg segan ni.. time angah dtg rumah aku.. kakak dia angkat kuih kering jekkk )

Meja tak cukup ruang.. so anak2 makan jelah kat bawah ni... biasalah.. kitorang ni cincai ajer... janji boleh makan sudah.. kat rumah aku pun selalu mcm tu... kalau ada tamu dtg ramai2 mkn ler kat bawah separuh.. kdg tu.. semua mkn kat bwh.. hehehe..

Sebelum keluar beraya ke Meru.. sempat aku snap gambar2 pokok hiasan kat luar rumah angah.. adik aku ni sejak dulu memang minat tanam pokok.. menurun dari ma aku juga ni.. aku pun minat juga bertanam pokok2 ni.. kalau aku dok rumah bawah (aku dok apartment).. mau penuh gak ngan pokok2.. ni amik gambor pun tengah panas terikkk.. Gambor blur jer.. amik gambor pun cepat2 sebab segan ada jiran angah kat sebelah... kang pelik pulak dia tengok aku amik gambor pokok tengahari buta tuu



Minta maaf sebab gambar2 seterusnya belum sempat diedit.. Jumaat lepas aku MC.. sakit lengan & bahu... Isnin pulak aku cuti sebab badan letih.. hari ni baru kerja... memang byk ler keje sbb cuti lama.. so.. bersambung beraya ke Meru pula lepas ni...

Terima kasih kepada semua yg sudi luangkan masa menjeguk pages aku yg serba kekurangan ni...

Quote:
REPLY TO UNNAMED : beraya makan nasi bagai tu sebab rumah adik sendiri... takdelah dahsyat sangat.. lagipun masa tu dah masuk waktu mkn tengahari kalau rumah orang lain tu segan juga nak pegi waktu mkn tengahari.. petang2 baru pegi..

REPLY TO ALL YANG BERTANYA: pokok yang ada buah2 tu sebenornya pokok cili hiasan.....memang lawa... tak pasti boleh makan ke tidak.. terlupa nak tanya angah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net