Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Nov-2009 10:30 Email | Share | Bookmark
Award dari Azue, Restoran Ayam Penyet & Salam Aidiladha....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Firstly..... ku sematkan dulu award yang sangat comel ini di dada FP ku ini... Award ini pemberian Azueriena Norash kerana aku telah berjaya menjadi komentar yg pertama di FP nya.... Terima kasih byk2 Azue... akak suka sangat award ni.. sangat2lah lawa


Ok.. back to the story untuk hari ini..
Tertunailah sudah idaman dihati bila dapat merasai sendiri makanan di Restoran Ayam Penyet nih setelah berhari2 dok berangan nak menikmatinya.. Kalau diikutkan.. terdapat 2 buah lagi restoran ayam penyet yg seumpamanya (tapi nama restorannya lain2... bukan francais yg sama) berhampiran kawasan perumahan kami di Dataran Mentari dibuka dah lama dulu.... tapi takde pula keinginan untuk mencuba..

Tapi restoran yg satu ini... hari2 aku tengok & terpandang setiap kali aku balik dari kerja Dalam hati memang tersimpan niat nak merasa gak one day makan kat situ... dah mcm org mengidam pulak.. Yelahkan... selalu sgt tengok dlm blog & FP sana sini orang dok masak ayam penyet ni.. & terbaru MamaSya pun ada tunjuk dalam FP dia.. wahh.. terliur betul!! Dan ada sekali tu masuk dlm FP Salleh.. dia pulak tayang mkn kat restoran tu dengan kwn2nya.. makin ler buat aku teringin.. aku nak masak sendiri belum datang seru lagi... so nak senang.. gi jelah makan kat situ.. sebab kedainya pun dekat.. kalau jauh2 tu kirim salam jelah..

Ayam & udangnya memang sedap & sambalnya memang ummpphh!! Lagi satu.. aku suka dengan habuk2 rempah or tepong gorengan yg rangup tuh Tapi kan.... set lauknya tu macam tak cukup jer untuk sorang makan... lenkali kena order double

Pada malam kejadian.. baru lepas hujan.. sedang eloklah tu.. perut tengah lapor...


Gambar kakak Dini tu.. abang Haziq yang snap Tapi botol susu adik Alin sudah bikin kacau


Ayah kata.. muka ibu dengan kakak Dini dah sama tembam... adoilaa.. bilalah kami dua beranak ni nak diet agaknyer yerrr

Antara menu yang diorder...





Orang lain makan.. adik Alin layan puting jelah.. Ibu bagi susu.. suakan puting.. tepok2 jap terus tidor.. baik sungguh anak ibu ni.. senang nak bawak berjalan tak banyak ragam.. ibu ngan ayah jer takde masa nak bawak Alin jalan2..



Abang Haziq kusyuk sangat makan.. sambil dilayani oleh ayahnya.. kejap2 soh kopek udang



Dah kenyang perut senang hati..



Selamat Menyambut Aidiladha buat semua pengunjung FP ku.... InsyaAllah jika dipanjangkan umur.. kembali bersiaran selepas raya nanti..

Sekian sahaja....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net