Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Dec-2009 06:47 Email | Share | Bookmark
Kenduri...

aku & abby dgn baby masing2
 
pengantin.. anak jiran mertua angah
 
seriusnya angah.. hehe..
tokma menung fikirkan apalah agaknyer yer..
 
 
mesyuarat meja bulat.. hehe..
 
 
 
 
Mohon maaf kepada semua pengunjung FP kerana FP ku tak berupdate spt biasa.. beberapa hari yg lepas PC ku meragam pulak.. tak taulah gambar2 dlm local disk masih boleh diselamatkan atau tak.. kalau tak boleh.. alamat abislah beberapa gambar eksperimen ku yg belum dipublishkan musnah begitu saja.. Nasib baik gambar2 masa kat kampong dalam kamera belum ku delete.. maka inilah saja yg dpt ku kongsikan di sini..... Update FP kali ni pun guna PC member

Mohon maaf juga kepada kawan2 sekelian sejak dua menjak ni aku tak sempat nak membuat kunjungan balas... disamping PC yg bengong aku pun ada kerja lain yg perlu dibereskan... pasal tu tak boleh rancak berFP

Ok layan beberapa gambar yg ada.....

Kenduri di kampong yang sempat kami pegi...
Sebelum ke kenduri.. posing dulu kat depan rumah.. dulu kami berdua posing masa perut sama2 memboyot.. sekarang.. posing sama2 kelek baby pulak
(baju baby2 kami disponsor oleh tokmanya )




Ada yg muka masam tu bukan sebab marah... hehehe.. tp sebab gambar kandid



Lepas kenduri.. sebelah petang kat rumah ada sessi mesyuarat meja bulat sambil2 minum petang bersama jiran sebelah rumah... Abaikan ajelah keadaan dapur yg bersepah tu yer..



Ok yg kat bwh ni pulak gambar anak Kak Wan jiran sebelah rumah Cik Ani yang Haziq dok panggil nenek. (dlm entry raya kat rumah Cik Ani dulu ada gambar atok.. haa.. inilah anak & isterinya ) Sebenarnya.. ni gambar selepas pertunangan anak Kak Wan yg dibuat pd petang Jumaat minggu lepas. Dorang buat serentak sekali ngan kenduri.. nikah pada mlm Sabtu dan kendurinya pada hari Ahad baru2 ni.. kira serentaklah tu kann.. cuma selang sehari jer. Itulah kan.. bila dah ada anak kecik tu faham2 ajelah.. mamarazzi patah tangan ler sebab masa sampai kat kenduri rumah Kak Wan tu.. Alin pulak tidor kat riba.. so tak dapek ler nak kuarkan kamera & klik2 gambar pengantin.. nasi kenduri pun tokma yang tolong amik kan.. (kebetulan tokma ada dtg baru2 ni).. so layan ajelah gambar Baini selepas dia bertunang baru2 ni.. sebenarnya masa gambar ni aku ambil.. dorang baru lepas hantar rombongan peminangan yg nak pulang.. so masa ni kat perkarangan masjid tempat aku dok parking kereta hari2 masa nak antar & ambik anak2.. almaklumlah kan.. kat kawasan rumah flat mcm tu .. payah dpt parking.. so.. park jelah kejap kat perkarangan masjid tu.. Kebetulan masa aku nak amik anak2.. nampak Kak Wan & Baini kat situ.. teruslah ajak bergambar.. hehehe..

Baini dengan neneknya..


Baini dengan maknya (Kak Wan.. Kak Wan ni.. pandai urut orang lepas bersalin.. )


Baini yang Haziq dok panggil Kak Beni....

Selamat pengantin baru buat Baini & pasangannya... semoga berbahagia hingga ke anak cucu..

Sebenarnya.. lepas kenduri kat rumah Kak Wan ni.. ada satu lagi kenduri iaitu kat rumah member opis aku.. tapi bukan dia yg kawin.. tp abangnya... tapi mcm biasalah.. gambar takde jugak.. hehe.. tengoklah kalau member ku itu ada update kat FBnya.. bolehlah aku mintak izin cilok sekeping dua..

Sekian sahaja untuk kali ini yer.. tak taulah lepas ni.. bila lagi berpeluang untuk update FP ni.. Harap2.. PC dapat dipulihkan secepat mungkin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net