Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Dec-2009 02:30 Email | Share | Bookmark
Jumpa Rinna di Kuala Pilah...

 
Salam...

Sukanyerrrr sebab dapat PC baru... hehehe... sukalah kan sebab tak payah nak sibuk2 tumpang PC orang.. senang nak buat kerja tak ganggu orang.. & yang paling penting.. senang haku nak hapdep FP.. kwang kwang kawang.. tapi dalam2 suka tu ni tengah dok tunggu post mortem samada gambar2 dlm PC lama boleh diselamatkan or tak.. 50- 50 ni.. huhuhu..

Oklah.. takmo citer byk.. nak sambung cerita lepas kenduri tu... malamnya kami bertolak pulang ke PJ... on the way aku SMS si Rinna kot2 dia lom tidor.. bolehlah jumpa kejap.. nasib baik masa tu takde hujan ke hapa.. senang kami nak dating kat tepi jalan depan Shell tu.. hehehe.. kes nyer.. bukan Rinna tak pelawa datang rumah & bukannya takmo lepak2 kat restoran berhampiran.. tapi sebab kami mengejar masa sebab nak sambung perjalanan ke PJ pula.. takut sampai lewat.. esoknya nak kojo hmm.. namun gitu.. memang lewat jugak kami sampai rumah sebab bila masuk highway jer.. jalan dah mula bergerak perlahan.. biasalah kan... masing2 semua nak balik semula ke KL dari kampung halaman masing2...

Adalah sikit gambar yg aku soh Dini amik... yang banyaknyer gambar dari kamera Rinna.. nnt aku copy & paste kat bwh okeh..


Yang kat bawah ni gambar2 dari kamera Rinna.. punyalah byk si Rinna ni ambik gambar sampai aku dah tak reti nak senyum lagu mana (TQ Naa.. akak cilok gambar2 ni tauu )






Wahhhh.. banyaknyer gambar akuuuuuu... hehehe.. nilah dia hasil tembakan dari kamera Rinna yang membuatkan aku tak reti dah camner nak senyum.. maklumlah kan aku ni bukan pandai nak posing2 haa... posing pun mcm tiang lampu jer..
TQ Rinna sudi jumpa akak.. & TQ juga buah tangan yg diberikan... Ada rezeki kita jumpa lagi lain kali..

Terima kasih semua yg sudi singgah ke sini...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net