Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Dec-2009 03:10 Email | Share | Bookmark
Dating berdua.....

 
 
 
Salam...

Nampaknya sekarang ni daku tak dapat begitu aktif bereksperimen resepi baru... masa & keadaan kurang mengizinkan.. hari2 pun dok masak menu2 ulangan saja sebab nak cepat... yelah kan.. selain memasak.. kerja2 rumah yg lain pun nak kena handle juga.. hanya sesekali saja dpt curi2 masa buat eksperimen.. itupun yg sempoi2 aje... keinginan nak mencuba resepi2 baru tu memang ada.. tapi nampaknya.. kena hold dulu wat sementara kerana anak daraku yg kecik ittew semakin memerlukan perhatian lebih dari ku.. huhu.. masa yg terhad di hari bekerja memang tak sempat nak buat apa2 eksperimen... sekadar masak utk makan malam yang biasa2 saja.. hari2 cuti pulak.. buat masa skrg ni dok sibuk memenuhi undangan ke majlis2 kenduri kawin.. so gantung periuk la jawapnyer.. Namun gitu.. insyaAllah.. adalah juga tu akan aku masukkan sekali sekala edisi masak2 buat pengubat rindu para pengunjung FP ku yg setia.. hehehe.. Gambar2 eksperimen ku yg lepas2 (yg belum publish dlm FP) masih dlm proses diselamatkan dari PC lama aku yg bermasalah tempohari.. Tak taulah tu apa cerita..

Untuk hari ni.. aku nak update pasal makan2 juga.. tp bukan dari dapur aku.. hehehe.. ini semua gambar2 masa aku & hubby makan/dating berdua2an tanpa anak2 di sisi.. sebenarnya gambar2 ni dah lama pun kejadiannya.. gambar2 ni semua dari kamera handphone.. tapi disebabkan masalah nak transfer ke PC tu ada problem sikit (atau yg benornya aku yg tak reti).. tu yg dok terdelay tu.. skrg ni dah dpt PC baru.. barulah dpt transfer gambar2 dari handphone ni.. hehee... Sebenarnya kami bukan sengaja pegi makan kat sini dengan sengaja tinggalkan anak2... tapi kebetulan waktu tu ada hal yang perlu di selesaikan yang tak sesuai nak bawak anak2.. pasal tu dorang tak ada bersama... harap2 anak2 ibu jangan marah ibu & ayah sebab tak bawak korang yer.... ada sebab ler tu ibu & ayah tak bawak korang.... hehehe.. (kena tulis ni sebab nnt bila dorang tengok.. dorang soal jawap pulak.. )

Singgah kat Old Town White Coffee di Old Town, PJ selepas balik dari sesi temujanji di Pusat Perubatan Universiti Malaya... waktu ni sementara nak tunggu kakak Dini habis kelas di sekolah agamanya... disebabkan rasa kering tekak & kakak Dini pun keluar kelas lambat lagi.. gi ler basah2kan tekak dulu kat sini..



Yang di bawah ni pulak gambar yg agak baru jugalah ni.. singgah makan kat Gerai Claypot & Hot Plate, Cili Padi, Carefour, Subang Jaya selepas selesai membeli kain untuk buat uniform sekolah kakak Dini & juga mencari (beli) charger handphone ibu yang rosak. Waktu ni aku ambil half day & hubby pulak kerja shift malam.. sebab ada lagi perkara lain yang nak diselesaikan hari tu sebenarnya.. pasal tu anak2 tak dibawa bersama..
Gambar makanan jer yg ada sebab segan nak amik gambar orang di tengah2 orang ramai.. hehehe... layan jelah ekk daripada FP ni sunyi sepi..


Sekianlah dulu untuk hari ni....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net