Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Dec-2010 02:00 Email | Share | Bookmark
Gemerlapan I-City

 
 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum...

Apa khabar semua?? Harap semuanya sihat2 ye...

Hari ni baru berkesempatan update pasal I-City yang dah lama berlalu ni... Entah kenapa malas bebenor nak mengedit gambar2 ni.. Kami pegi ke I-City ni pada 23 Julai yang lalu.... belum puasa pun lagi masa ni... ni dah masuk bulan Disember baru nak masuk entry.. hehehe.. takpelah.. entry basi pun janji ada kenangan dlm FP ni kan...

Sebenarnya.. gambar2 ni semua ialah kali ke dua kami ke sini... kali pertama pergi kami hanya masuk tapi tak turun dari kereta sebab masa tu dah lewat sangat... so lalu tengok ajelah.. Anak2 terutama kakak Dini tak puas hati sebab tak turun.. hehe.. so kenalah buat lawatan kali ke dua.. Kali ke dua pergi.. kami ajak kazen2 ku Syikin & Naknie yang memang dok menyewa dekat2 situ sebab dorang kan pelajar UiTM... so.. sajalah ajak dorang temankan sebab dorang dah biasa masuk situ... sajalah buat kawan meramai2kan.. syok sikit ambik gambar

Ok layan gambar pulak ye....

Baru sampai.. dari jauh memang teruja tengok cahaya bergemerlapan...


Anak2 semua seronok tengok lampu... tak sempat masuk rumah salji sebab kami pegi dah lewat... dah tutup la pulak... jd kita tengok jelah pokok salji dengan kereta rusa si santa claus ni..



Terus melawat di bahagian lain pulak...




Sampai kat sini.. ada couple yg berkenan nak bergambar dengan Alin.. so dorang pun mintak izin dukung Alin utk ambik gambar... hehehe...


Last sekali sebelum balik.. tengok pokok2 kaktus yg ada mcm2 warna ni...


Okay... itu ajelah gambar2nya.... keluar dari I-City.. kami pegi cari makan pulak sebab perut dah lapar... lepas makan.. hantar kazen2 ku semula ke rumah sewa dorang... pastu teruslah kami balik PJ... Thanks Syikin & Naknie sebab luangkan masa temankan kami yer...

Sekian dulu... jumpa lagi di lain entry...

Untuk resepi2 terkini.. sila klik Dari Dapur MaDiHaA



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..
PLEASE COME AGAIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net