Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Dec-2010 07:57 Email | Share | Bookmark
Meraikan Hari2 Istimewa.........

 
 
 
 
 
Salam...

Hari ni.. nak habiskan stok gambar2 lama yg masih terperam begitu lama.......... antara kenangan bagi kami sekeluarga... masukkan juga di FP sebagai kenang-kenangan biarpun ianya dah lama berlalu....

APRIL 2010 ~ Hari kelahiran ku yang ke... ??
Hanya gambar ini yang ada sebagai kenangan..
Terima kasih kakak Dini ingat juga nak beli hadiah untuk ibu.....


Terima kasih ma kerana bagi kaklong hadiah harijadi yang begitu special........... kalau tidak.. tak merasa kaklong nak sandang beg berjenama & baju dari butik yg agak mahal ni.. (mahal bg aku ler... bg org lain mungkin biasa2 je )...... hadiah2 ni dibeli dari butik di Subang Parade...

Ada lagi hadiah dari Abby.. minyak wangi.. tapi aku lupa nak snap gambar... minyak wangi tu pun dah tinggal separuh.. TQ B bg hadiah utk kaklong...



JUNE 2010 ~ Raikan hari bapa
Takdelah raikan sangat pun... just belanja abang makan pizza domino aje....
Hadiah dari kakak Dini tu terlupa nak snap...




JULAI 2010 ~ Raikan hari lahir ma tersayang...
Kami buat surprise pada ma sebab masa hari kejadian... belum tiba lagi hari jadi ma. Disebabkan ma ada datang ke PJ dengan adik2.. jadi kami decide nak sambut besday ma awal sikit... kami berkongsi beli kek dari Secret Recipe & pizza domino... asyik2 pizza ye.. hehe.. sebenarnya.. aku ada beli kupon itu yg kerap mkn pizza domino...



Oklah... itu sahaja gambar2 yang ada....... kerana gambar2 sikit sangat.. sebab tu aku campurkan aje semua......

Terima kasih tak terhingga kepada pengunjung yang sudi meninggalkan komen mahupun silent reader... terima kasih atas kunjungan anda...

Sekian dulu untuk kali ini...... panjang umur berjumpa lagi

Untuk resepi2 terkini.. sila klik Dari Dapur MaDiHaA



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..
PLEASE COME AGAIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net