Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Jun-2011 08:11 Email | Share | Bookmark
Mr. Liew 55th Birthday

 
 
 
 
Assalamualaikum...

Bersua lagi setelah 2 minggu lebih FP ni tak berupdate.... Oklah.. kali ni.. update gambar2 masa kami menyambut birthday ke 55 tahun rakan sekerja.. ni kiranya senior kitorang ler ni... kerja sampai ke umur pencen dah ha.. Walaupun dah sepatutnya kena pencen & berehat2 je kat rumah.. tapi beliau masih sambung bekerja lagi... yelahh.. mungkin sebab banyak lagi komitmen terhadap keluarga... entah2 aku nanti pun akan sambung jugak kerja walaupun umur dah cecah 55. Itupun kalau kesihatan mengizinkanla.. hehehe..

Oklah.. layan gambar2 masa Mr. Liew potong kek.. sambut ala kadar je.. cuma beli kek aje... kek opera namanya... sedap sangat kek ni.. tak manis sangat. Teringat dulu pernah belajar buat kek ni masa masuk kelas kek dengan Chef Anuar Deraman. Entah bila nak cuba buat sendiri kek ni.. bukan apa.. modal kena tebal sikit buat kek ni coz kena guna banyakkkkk serbuk badam.. hehehe...

Layan gambar ye... pasang dulu lilin sebelum besday boy tiup lilin..


Bergambar ramai2 dengan rakan sekerja yang lain..


Masih lagi dengan kek.. hehehe..


Okey.. Happy 55th Birthday to Mr. Liew... don't forget to make your wishes before blow the candles....


Sekian & Jumpa lagi...

Terima kasih sudi bertandang ke sini lagi...


Untuk resepi2 terkini.. sila klik Dari Dapur MaDiHaA



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..
PLEASE COME AGAIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net