Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Jan-2012 05:50 Email | Share | Bookmark
Openhouse / Opentable Gerai Bihun Sup Utara, Chengah di Cheras

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum & selamat tahun baru buat semua pengunjung setia fotopages ku...

Agak2 ada ke lagi yang datang jenguk sini ye.... kalau dah takde alamat den bercakap sorang2 jelah.. Sebenarnya.. beberapa minggu lepas memang ada niat nak update FP ni.. tapi tak taulah kenapa FP buat perangai asyik keluar error aje. Ker FP marah bebenor kat aku sebab dah lama tak update.. hahahaha... apa2pun.. sehari dua ni barulah nampak macam okay & boleh log in... jadi cepat2la update sebelum kemalasan melanda sekali lagi...

Adeeiii.. penat, sakit leher & sakit pinggang dok sapu sawang & habuk2 dalam 'rumah' ni.... sabar jelah.. hehe.. Malas le nak borak panjang sebab badan pun dah letih... hari ni nak letak gambar2 yang dah lama bertapa dalam folder sebagai kenangan kat sini... layankan jelah kalau2 masih ada yang datang berkunjung..

Openhouse / Opentable Ida Marlida
Tarikh Kejadian : 10 September 2011
Tempat Kejadian : Gerai Bihun Sup Utara, Cheras

Tiga beradik yang semakin montel... hehe...



Ini owang sanggup balik kerja awal semata2 nak penuhi undangan Chengah.. tapi berbaloi2 sebab dapat ratah gearbox wooo.... hehehe..


Tuan Tanah Kedaung dengan Gerai Bihun Sup Utaranya.... hehe..


Antara yang dihidang............ bihun sup utaranya memang sangat2 marvelousss...




Antara yang hadir.... ambik gambar anak beranak kitorang aje... tetamu lain den tak kaco... hehe..


Uiiihhhh!! ganaz anak dara ada rokok atas meja yer...! hehehe.... jangan mareee.. itu rokok cik abang den yang punya.......

Ok semoga berjumpa lagi... doakan supaya leher & pinggang ku cepat sembuh yer... nanti bolehlah update lagi..

Macam biasa.. resepi2 terkini sila layari : Dari Dapur MaDiHaA



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..
PLEASE COME AGAIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net