Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages

By: Ma DiHaA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Oct-2012 01:30 Email | Share | Bookmark
Wan Haziq 6 tahun sudahh....

 
 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum....

Tetiba senyap sekejap dari update kan? hehe.... Biasalah... bila kecoh kat sini.. rumah sana senyap.. bila kecoh rumah sana.. rumah sini pulak senyap.. al-maklum.. tangan cheq ada dua jer...

Oklah.. hari ni gagahkan diri mengedit gambar2 yang masih berbaki... kengkadang terasa malassssssss sesangat nak edit gambar yang beratus2 tu... tu yang kadang lama FP ni tak bersentuh. Tapi bila tiba mood rajin... tiba2 berdesup2 FP ni berupdate... lumrahlah kan.. manusia ni berubah2.. hehe... Tak kisahlah lambat atau laju... asalkan gambar2 dpt simpan kat sini sebagai kenangan akan datang...

Ok untuk entry kali ni... gambar2 semasa birthday Haziq ke 6 tahun yang telah lepas...

Happy Birthday to abang Haziq.... dah besar anak ibu... semoga menjadi anak yang soleh & berbudi pekerti mulia.. Sebenarnya tarikh lahir Haziq pada 29hb Januari 2012... Tapi tarikh tu ibu tak buat apa2 kek pun...mood ibu ke laut.. kekeke... pada hari kejadian.. besday boy tak mintak kek.. cuma minta makan pizza.. jadi abang bawak Haziq & kami semua makan pizza di State PJ... Beberapa hari/minggu selepas tu barulah mood ibu rajin utk bakar kek buat Haziq.. jadi ibu buatkan Haziq kek pelangi aka Rainbow Cake yang sangat popular ketika itu... ok jom tengok gambar yang ada...

29 Januari 2012
Rainbow Cake untuk Haziq.... kalau nak resepi boleh klik Resepi Rainbow Cake ye...




Walaupun ibu deko kek ala2 kek utk girl... tapi abang Haziq tetap happy.. hehe...



Kakak Dini & adik Alin tumpang gembira & teruja dengan kek abang Haziq... Ibu laaaagiiiii teruja sebab berjaya hasilkan kek yang sangat kiut ni... Masa potong kek ni.. ayah sedang bersiap nak ke tempat kerja (shift malam). Sempatlah ayah merasa kek sikit sambil suapkan anak2...



Ini gambar semasa di pizza hut... happy abang Haziq dapat makan pizza...



Masa ni kan musim raya cina... jadi kat pizza hut ni pun di deko ala2 CNY jugak... sana sini merah sesaja.. hehe..



Ok... habis sudah gambar2 kali ni... tunggu entry seterusnya pulak.. tp tak pasti bila... tengok kerajinan & masa... thanks semua...


Macam biasa.. sekiranya ingin mencari resepi sila layari : Dari Dapur MaDiHaA



Since 11th Jan 2010, 12.01 pm
THANK YOU TO ALL VISITORS..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net