Ibu Dini, Haziq & Alin's FotoPages


My name: Ma DiHaA
My Fotopage: http://mamawandiha.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Siti Hawa Mohamad
Latest entry:jonggok FP 2012
Lamo boto tk jonggok- ado lai tak kengkawan lamo- sumo eea dah pindah umah ke FB ado sorang yo abang kito yang masih duk umah lamo- PI- kekadang teraso yo rindu.... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Amy Mustafa
Latest entry:Cake Feast
Recipe to be updated yek.... 1) Red Velvet 2) German Baked Cheesecake 3) Durian Mousse Cake 4) Chocolate Chips Cookie View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
de nuanza
Post by nuanza on Tue Feb 02, 2010 View this Fotopage entry
suha hamid
Latest entry:Jahit manik
Inilah hasil jahit manik yang kubuat untuk baju sendri http://shw.syuha01.fotopages.com/22066875.html() http://shw.syuha01.fotopages.com/22066876.html() View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
roszana asru
Latest entry:Kem Perdana 2011 : BANYU MANIS BUKIT KERAYONG
Banyaknya halangan nak update FP ni....gambar x mau kuar2..... Dah 3 hari upload gambar....slow banget..... View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Shapurah Mohamad
Latest entry:Dah pun tahun baru 2011
Himpunan foto yang tak sempat nak di entry kan. Layan foto dan resipi nye menyusul. UDANG BERSALUT TEPUNG KEK KAYA PANDAN PULUT PAGI OREO KUEH KASUI BISKUT CHIPSMORE Salam Madiha...baru nak jawab pertanyaan...mengenai kelapa parut tu. K sha memang parut sendiri kelapa. Bangun jam 5.00 pagi parut kelapa. Kalau buat sambal nasi kerabu pun k sha parut sendiri..sebab tak sedap beli yang mesin punya. K sha tak buat kelas lagi sebab ilmu tak cukup dik. Setakat yang simple-si... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
mama tanawit
Latest entry:N3 yang fedup-minta pertolongan kawan2 FP.
Salam petang sabtu kawan2 jangan terkejut pula kalau terbaca N3 ila kali ni. Saya sangat2 fedup dgn FP saya ni :head_bang: . Fp ini merupakan fp yang kedua saya, setelah fp yang pertama tak dapat buat link. saya terpaksa buka fp ini sekarang ini masalah yang boleh di kata lebih kurang sama dgn fp yang pertama berulang lagi.:cry: saya sangat2 sedih dan kecewa sekali. saya harap kawan2 dapat menolong masalah saya ini. sekarang ni saya dah pun masukan banyak N3 dlm Fp ini tapi tak boleh pula buat link. ... View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
rosliza muhamad hassan
Latest entry:Aktiviti Baru
Dah lama rasanya liza tak kemas kini FP ni. Al-maklumlah... sejak kebelakangan ni, Liza terlalu sibuk dengan urusan kerja. Manakala di masa terluang, barulah Liza dapat berehat. Tapi, sejak dah jadi suri rumah tangga sepenuh masa ni, Liza selalu sahaja demam-demam. Tu la... masa sihat, sibuk buat kerja itu dan ini. Letih tak letih pun, liza tetap teruskan kerja. Bila dah sakit, demam-demam... barulah nak rehat gila-gila.... Kekadang suami Liza sendiri membebel sebab tak berhenti-henti buat itu dan ini.... H... View this Fotopage entry
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
bunga mekar
Latest entry:Lunch @ Tupai2
salam. baru2 ni i jadik special guest for this team.. :-D. Planned by Ms.Reena to make a suprise bday celebration for her staff, Zhura.Juz a small party @ Tupai2..n tak sangka lak, staff dia yg lain buat suprise gak tuk Ms.Reena ni..tu pasal ateh cake tu ada 2 nama... LOL LOL neway, tq tu Ms.Reena for inviting me..next round ajak lagik yer..dengar2 cam nak p italian restaurant @ Sheraton..he he :-> i follow... :-D View this Fotopage entry
saya mau kungfu style!!!
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
Nur Mariah
Latest entry:KENDURI KESYUKURAN BUAT ALLISYA,MAMA & PAPA
Salam.......... 09 April 2010 Jumaat 2.00 ptg Hari ni ku adakan sedikit majlis kesyukuran buat puteriku Allisya semperna ulangtahun kelahiran dia yang pertama dan kenduri ni juga buat mama & papa ku yang mnyambut ulang tahun kelahiran pada 06 April & 16 April................................... suasanan sebelum majlis ibu duk sebuk mendeco cake buat allisya,nenek,kie & ayah long............terima kasih lah ibu sponser semua cake ni ya......................tahun depan ada rezeki sponser lah... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
MAZRINA HJ SALLEH
salam di pagi isnin.. pecah rekod betul ..lama dah tak hapdet..aku rasa kenkawan pon dah lupa pada aku..hihih alhamdulillah skang dah ok skit walaupun tak sepenuhnya.. aku sebenornya malas nak update ...sbb tadek hasil kerja langsung..aktiviti tuh ada la gak tp malas punyer pasal sedang menguasai diri.. masa baru2 mabuk hari tuh banyak order masuk sebelum dan selepas raya cina tp apakan daya aku tak mampu nak berjanji..lebih baik aku tolak siap2.. sekarang nih pon dah ada yg bertanya boleh ke tid... View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Lovely Smocking
Up-date Ni dia prasyarat utk membuat pesanan/tempahan baju smocking :- * Dari segi material/kain dari koleksi saya - 100% cotton, 65%cotton 45%poly pun ada * kalau kain anda sendiri pun boleh - ukuran mesti tepat takut x cukup plak nnti. * tgok pattern2 yg ada dlm setiap page tu..anda tentukan sendiri nk pilih yg mana, warna, saiz pattern boleh di tukar. * deposit sebanyak 20% dr harga baju perlu dibayar utk membuat pesanan. Deposit TIDAK akan dipulangkan sekiranya berlaku pembatalan pe... View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Nana Family
Latest entry:Bezday ena & mum...
ari2 ktorg stu fmily g mkn kt pizza hut...dinner ni pn smpena nk celebrate bezday mak n ena...mak 14hb sept...ena 24 sept...ptg tu bli kek coklat kt king's...mlm tu pkul 8lbih ade kt sne...gmbar pn tak byk yg ambil...sbb msing2 igt nk mkn je kn...gmbr pizza pn xde...xpela nk wat cmne...jnji prut knyang kn...so hepy bezday both of u...smoga pjg umur dan mrah rzeki... bezday cake...yummy... hepy bezday mum & ena... View this Fotopage entry
sbahagian dr order kmi...
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
emy omar
Latest entry:Syawal datang lagi
Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya *Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi.. :-> View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
Eryne Jasmine
Latest entry:Pindah...
saya dah pindah ke blog lain... maka blog ini saya tidak akan update lagi... sila ke klik link di sebelah utk ke blog saya: http://miadanjaserin.blogspot.com sekian, terima kasih... View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
INASALY BAKERY
Latest entry:Kelas kelas di INASALY BAKERY
Assalamualaikum semua. INASALY BAKERY akan mengadakan kelas kelas kek untuk mereka mereka yang mempunyai minat mendalam tehadap kek dan ingin menambah ilmu dalam bidang pembuatan kek. http://inasalybakery.blogspot.com Dibawah adalah senarai-senarai kelas yang akan di adakan 1. KELAS COKLAT HOMEMADE 2. KELAS KEK FONDANT 3. KELAS KEK COKLATE GANACHE 4. KELAS CUPCAKES 5. KELAS TART 6. KELAS BUTTERCREAM 7. KELAS CHEESE CAKE DAN TART 8. KELAS CHESSE CAKE untuk maklumat lanjut mengenai mod... View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Norhaima Abd Hamid
Latest entry:Hello & New Home
Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com LOL View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
mama daniel
Latest entry:hadiah dari wak kumis....
<<View this Fotopage entry
Mama Kimi
Latest entry:..Mari Update..
Hai Suma...sorry lambat update...coz this few weeks mmg sibuk ngan urusan kawin Kak Ngah...2-3 minggu ni asyik dok travel tak lekat kat umah..itu yg asyik tertangguh nak update...ni lah serba sedikit preview gambar kawin Kak Ngah untuk tatapan Ina...hehe..tapi sorry, gambar tak baper nak cantik cam camera canggih.. :-D Masa Akad Nikah Akad nikah dijalankan pada waktu malam usai solat Isyak...alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan dengan Sekali Lafaz ...terpapar kelegaan kat muka Ayah ngan Ma...... View this Fotopage entry
Lauk Pengantin..
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
diba Muid
Latest entry:Selamat Berpuasa n berhari raya
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa say... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
BRO ROZZAN
Latest entry:KEK LAPIS SERI BALAS
Pertama sekali saya ingin mengucapkan Selamat Datang Ke Fotopage saya. Sebenarnya, ini hanya percubaan saya utk menggunakan Fotopages. Dan mungkin juga FP ini tidak akan terhad kepada isu-isu resipi ataupun info tentang makanan saja. Whatever the case is, hopefully, ia akan dapat menjalin ukhuwah dan mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita, Insya'allah. So for today's entry, its KEK LAPIS SERI BALAS. Saya selalu tertarik dgn kecantikan Kek Lapis samada yg biasa atau pun jenis Kek Lapis Sarawak. Saya... View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
rizal imah
Latest entry:rumah baru
salam smua...imah dah buat umah baru... kat sini http://sarimahrizal.blogspot.com selamat datang... View this Fotopage entry
jed anese
Latest entry:M.A.L.A.S!!!
Malasnya update!! Tutup je bleh?Errr...umi dah menganak tirikan FP ini..hehe..kalu rajin singgah kat http://jedanese.blogspot.com(blog) yerr..tak larat la nak jaga dua rumah ni!! P/S: Ni baru kes bloggingkan..kalu org yang kawen byk tu buleh ke adil dan saksama dalam erti kata sebenar-benarnya? $-) View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
azima azmaildani
Latest entry:Berkuatkuasa...
Ok, berkuatkuasa hari nie.. web sy akan berpindah ke http://azimadiyshop.blogspot.com (baca : azima DIY shop) segala urusan sila ke sana. Ok, salammm.. View this Fotopage entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016